5. Septembra 2023.

Holivudska zvijezda prvi put u javnosti poslije burnog suđenja: Svi su zapazili jedan detalj

Glumac Kevin Kostner pojavio se prvi put u javnosti nakon što je sud u Santa Barbari prošle nedelje presudio u njegovu korist u sporu oko visine alimentacije, koji je vodio sa bivšom suprugom Kristin Baumgartner.

Bio je u važnom drušvu, ali i dalje nimalo raspoložen.

Kevin Kostner primećen je u subotu ujutru sa sinom Hejsom (14) na doručku u Santa Barbari, gde su proveli sat vremena, a odna otišli dalje njegovim automobilom od 300.000 dolara, piše Page six.

Glumac koji sa bivšom suprugom ima i ćerku Grejs (13) i sina Kajdena (15) bio je izuzetno neraspoložen i tokom dva ročišta što je i očekivano imajući u vidu povod suđenja, a i sam Kevin Kostner izjavio je to nakon presude kada je odgovorio i da li i dalje voli Kristin.

Kostner koji iza sebe ima još jedan brak i otac je šestoro dece, proveo je uz Kristin skoro 19 godina. Na sudu je bilo reči o njihovom luksuznom životu, njenoj navodnoj aferi sa njegovim prijateljem, ali i o njegovoj ulozi u seriji “Yellowstone” odnosno o tome zbog čega je odustao od tog projekta.

Glumac je napomenuo da je razlog bio novac, razlike u kreativnim idejama i raspored snimanja, a ne sukob sa kreatorom serije Tejlorom Šeridanom. Advokati njegove bivše supruge tražili su podatak o njegovoj zaradi u “Yellowstone”.

Kostner je napomenuo da je pokušao da reši razmirice, ali da je Paramount odustao od saradnje kada je on zatražio 12 miliona dolara za novu sezonu. Problem je stvaralo i snimanje filma “Horizon” u kojem on glumi. Napomenuo je da je čak bio spreman i da pomeri raspored snimanja vezanog za filmsku ulogu, ali da produkcija “Yellowstone” nije želela ni sa time da se uskladi.

Kevin Kostner će najverovatnije ići na sud i zbog načina na koji je okončana ta saradnja, piše TMZ.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare