14. Juna 2023.

HJC predstavio novu Diablo Graphic kacigu

S preko 61 milion igranih sati i preko 29 milijardi ubijenih čudovišta, ovo je bila najveća Beta verzija u istoriji Diablo franšize. Inspirisan legendarnom igrom Diablo IV, ova najsavremenija kaciga donosi mračnu i moćnu estetiku virtuelnog sveta u stvarnost, osiguravajući da se vozači izdvajaju iz gomile, a istovremeno pružaju vrhunsku zaštitu na njihovim putovanjima.

Dizajnirana sa posebnim akcentom na detaljima, HJC Diablo Graphic kaciga hvata suštinu voljene Diablo franšize, uranjajući vozače u carstvo tame. Upečatljiva grafika i preteći motivi kacige su vešto integrisani, stvarajući vizuelno zadivljujuće iskustvo koje ga zaista izdvaja od konvencionalnih kaciga.

S HJC Diablo kacigom, vozači mogu da osete sirovu snagu i intenzitet igre kako pulsiraju kroz njihovo biće. Dok okreću gas i osećaju nalet vetra, postaju jedno sa svojim digitalnim alter egom, prelazeći pejzaže i osvajajući izazove, a za sve to vreme ostaju bezbedno prizemljeni u stvarnosti.

Ovo impresivno iskustvo je omogućeno zadivljujućim dizajnom kacige, koji besprekorno spaja kultne slike Diabla sa okruženjem vozač, zamagljujući liniju između fantazije i stvarnosti.

Fabio Kvartararo je HJC Diablo Graphic kacigu nosio na Muđelu prošlog vikenda!

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare