26. Marta 2023.

Hejli Biber se javno zahvalila Seleni, pa otkrila da su u kontaktu

Boli što se insistira na “hejtu” – rekla je ona

Manekenka i influenserka Hejli Biber javno se zahvalila Seleni Gomez koja je zamolila svoje fanove da prestanu da sa govorom mržnje, te je i sama istakla da su protekle nedelje bile izuzetno teške za sve aktere ove priče.

Iako se svaki njen potez protumači od strane fanova kao novi napad na Selenu, ona je otkrila da su njih dve u kontaktu nedeljama.

– Želim da se zahvalim Seleni što je istupila (s onime što je imala da kaže). Nas dve smo nedeljama razgovarale o tome kako da pređemo preko svega što se događa s nama dvema u glavnoj ulozi – počela je Hejli, što je mnoge iznenadilo, pa dodala:

– Protekle nedelje bile su izuzetno teške za sve koji su bili “u igri”. Boli što se insistira na “hejtu”. Društvene mreže su, sa jedne strane, odličan način kako da se povežete s nekim, ali u ovakvim slučajevima samo se pravi sve veći jaz među ljudima.

Gospođa Biber naglašava i da “bilo ko može bilo šta da izvuče iz konteksta, ako to želi”.

– Svi bi trebalo malo da pripazimo šta objavljujemo, govorimo, pa i ja. Na kraju, verujem da će ljubav biti veća od mržnje i negativnosti – zaključila je ona.

Podsetimo, iako su mnogi optužili da je Hejli omalovažavala Selenu, fanovi poznate pevačice, su ti koji influenserki redovno upućuju uvredljive komentare pa čak i pretnje smrću, a sve u smislu toga, da se zauzimaju za pravu stranu i da su protiv nasilja, iako sami čine isto. Pevačica se oglasila povodom ovoga i zamolila fanove da prestanu, međutim to za sada nije urodilo plodom, već deluje kao da se dodaje ulje na vatru.

Telegraf.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare