30. Januara 2023.

HDZ se obrušio na Milanovića zbog izjave o Kosovu

Iz HDZ-a kažu da Milanoviću nije problem da se sramoti i da se svađa sa saveznicima Hrvatske, kada treba da brani ruskog predsjednika Vladimira Putina.

“Grbin & Grmoja, Penava, Litre & Peović ni u ovoj tezi svog idola s Pantovčaka ne vide ‘ništa sporno’. No ne brinite, ti isti će već sutra tvrditi da su ‘najveći prijatelji Kosova i bratskog albanskog naroda’. Kada treba braniti Putina, Milanoviću nije problem sramotiti se & svađati s njenim saveznicama. A mališani ga i dalje bespogovorno slijede…”, objavljeno je na Facebook stranici HDZ-a.

HDZ je ovu objavu propratio naslovima iz beogradske štampe.

Milanović je ranije danas u Petrinji izjavio da se protivi slanju ubojitih sredstava Ukrajini i poručio da je “posve jasno da Krim više nikada neće biti Ukrajina”, kao i da je “Kosovo oteto od Srbije”.

Slanje oružja Ukrajini će, kazao je, produžiti rat u Ukrajini.

“Dok ne shvatite da Srbija i Rusija nisu isto, da Nemačka i Rusija nisu isto. Da nijedna druga država osim Rusije i SAD-a nisu isto. Da je to nažalost bolna činjenica i opasnost, ovi razgovori nemaju smisla”, rekao je Milanović novinarima nakon ispraćaja 3. hrvatskog kontingenta u NATO misiju u Litvaniji.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare