31. Marta 2023.

Hari Varešanović u paklu poroka, gubi nekretnine i diže kredite

Hajrudin Varešanović, frontmen legendarnog bosanskog benda „Hari Mata Hari“, godinama poriče da ima problem sa kockom, uprkos pisanjima medija da je ovaj vid zabave za pevača postao opasna adikcija. Prema novim informacijama izvora koji insistira na anonimnosti, zavisnost je Harija dovela do prosjačkog štapa.

Kako je izvor naveo medijima, rekreativno kockanje Harija Varešanovića preraslo je u opasnu zavisnost, kojoj je najviše povlađivao kada je pandemija korona virusa bila na vrhuncu. Kockarnica je u tom periodu postala njegov novi dom, a s obzirom na to da su koncerti bili zabranjeni, Hari je imao slobodnog vremena na pretek. Sada mu je, kako se tvrdi, rulet postao svakodnevna rutina koja je dovela do katastrofalnih gubitaka.

‒ Hari se godinama kocka i to znaju svi koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je s vremenom postao ozbiljan zavisnik. Ulog se povećavao, kao i dobitak, ali mu u poslednje vreme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pevanja. Priča se kako je prokockao silne nekretnine koje je godinama sticao, te da je došao u fazu da novac pozajmljuje i diže kredite da bi se iščupao iz dugova ‒ tvrdi izvor.

Popularni pevač nije odgovarao na pozive novinara da iznese svoju stranu priče.

Hellomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare