22. Marta 2023.

Gvinet Paltrou završila na sudu zbog penzionera

Američku glumicu tužio je penzionisani optometrista Teri Sanderson, koji tvrdi da je Paltrou skijala “potpuno van kontrole” i udarila ga na ski stazi u Deer Valley odmaralištu u Park Sitiju, u Juti.

Sanderson tvrdi da se Paltrou sudarila sa njim “i prevrnula ga”, što je rezultiralo povredom mozga, slomljena su mu četiri rebra i ima druge teške povrede”.

Sanderson sada traži 300.000 dolara odštete, nakon što je njegov prethodni zahtev za 3,1 milion dolara odbačen.

“Ovaj slučaj se odnosi na nesreću na skijanju na skijalištu Deer Valley gde se optužena Gvinet Paltrou otela kontroli, udarivši Terija Sandersona s leđa dok se spuštao niz padinu. Pritom ga je oborila, što je za posledicu imalo povredu mozga, polomljena četiri rebra i druge teške povrede. Nakon sudara, Paltrou je ustala, okrenuo se i odskijala dalje, te ostavila Sandersona zapanjenog i teško povređenog da leži u snegu”, prema prvobitnoj tužbi podnetoj 2019.

Sanderson je ranije objasnio da je tužbu podneo tek posle tri godine jer je imao problema sa advokatima i jer nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

Paltrou je kasnije podnela protivtužbu, navodeći da ju je Sanderson udario na skijalištu. Glumica je rekla i da ju je toliko potresao sudar na ski stazi da tog dana više nije skijala sa porodicom. Dodala je da joj se Sanderson izvinio i rekao da je dobro.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare