26. Marta 2023.

Gudelj: Pravi ratnik sada stoji i nikada ne odustaje

Njegov brat Nemanja, koji je u Podgorici sa reprezentacijom Srbije, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Dragiša nasmejan i u dobrom stanju pošto je u subotu na terenu doživeo zastoj srca.

Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija“.

“Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri, ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi.” “I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubaznost, to su potezi koje nikada nećemo zaboraviti.” “Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala”, poručio je Nemanja Gudelj. Meč Kordobe i Rasing Ferola je prekinut u 13. minutu kod rezultata 1:1 kada se Gudelj onesvestio. U nedelju pre podne oglasio se i njegov klub kratkim saopštenjem. “Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro izaći iz bolnice”, poručili su iz Kordobe.

Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri, ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi.” “I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubaznost, to su potezi koje nikada nećemo zaboraviti.”

Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala“, poručio je Nemanja Gudelj.

Meč Kordobe i Rasing Ferola je prekinut u 13. minutu kod rezultata 1:1 kada se Gudelj onesvestio. U nedelju pre podne oglasio se i njegov klub kratkim saopštenjem.

Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro izaći iz bolnice“, poručili su iz Kordobe.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare