30. Augusta 2023.

Gubitak bebe još više ih je zbližio: Ovo je supruga Srđana Predojevića

Supruga Srđana Predojevića njegova je velika podrška, evo kako ona izgleda

Voditelj Srđan Predojević svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, pa njegovu suprugu Mirjanu nemamo prilike često da viđamo.

Par se na večnu ljubav zakleo 2014. godine u Parizu kada je Srđan imao 43 godine, a Mirjana 42.

Jednom prilikom voditelj je za medije izjavio da će se venčati onda kada rodbina i prijatelji budu prestali da ga pitaju kada će stati na ludi kamen, pa je tako i učinio.

– Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna.

Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba – istakao je Srđan za Hello po povratku iz Pariza.

Supruga Srđana Predojevića unela mu je mir u život, možda upravo zbog činjenice da su oboje bili dovoljno zreli za ulazak u brak.

– Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio.

 

Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko – iskren je bio Predojević u intervjuu za magazin Story.

Dve godine pre venčanja supruga Srđana Predojevića i voditelj doživeli su veliki gubitak – čekali su treće dete, ali je supruga voditelja nažalost u poodmakloj trudnoći izgubila bebu.

– Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice – rekao je tada Srđan za Svet.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare