Grci pišu: Vildosa u Panatinaikosu? - BIGportal.ba
Košarka Sport

Grci pišu: Vildosa u Panatinaikosu?

Jutro nakon teškog poraza Crvene zvezde u “OAKA” areni, tamošnji mediji su plasirali informaciju da bi Panatinaikos mogao da zada novi udarac crveno-belim.

Kako prenosi “SDNA”, u Atini se spremaju velike promene čiji bi deo mogao da bude i Luka Vildosa.

U tekstu pod nazivom “Istina o Lasu, Vildosi i OAKA areni”, novinari tog medija se bave velikim planovima Dimitrisa Janakopulosa.

U vezi sa “OAKA” arenom, reč je o produžetku saradnje sa grčkom prestonicom, od koje se očekuje da im prepusti tu halu na korišćenje i u narednom periodu. To je primaran zadatak za upravu, nakon kog sledi i rešavanja ostalih stavki.

Kada je reč o španskom stručnjaku Pablu Lasu, postoji obostrana zainteresovanost da upravo on postane novi trener “zelenih” i tako prekine pauzu koja traje još od odlaska iz Real Madrida. Navodno je tražio trogodišnji ugovor, što ne predstavlja problem za Panatinaikos. Međutim, španskom stručnjaku se ne žuri da po svaku cenu pristane da preuzme taj posao.

Stižemo i do nama najzanimljivijeg dela, onog o argentinskom plejmejkeru. Kako pišu iz “SDNA”, Panatinaikos je u potrazi za većim brojem igrača koji bi pokazali nameru u kom smeru klub želi da se kreće. Pominji se domaći igrači poput Kostasa i Tanasisa Adetokumba, dok je od stranaca izdvojeno samo ime Luke Vildose.

Argentinac ima ugovor sa Zvezdom do kraja naredne sezone i ne treba da čudi ukoliko na leto ode južnije.

B92.

Danas objavljeno

“All I need is suvo meso and rakija”

Zeljka

“Jokić ima većih briga od MVP trke”

Zeljka

“Pet setova sa Rafom i Novakom u Parizu? Previše za Alkarasa”

Zeljka

Ostavite komentar