26. Jula 2023.

Gradonačelnik: Predao sam više od 50 novih tačaka za sjednicu Skupštine

-Danas sam predao preko 50 novih tačaka dnevnog reda za sjednicu Skupštine Grada koja treba da bude održana u avgustu, jer odbornici, a ni predstavnici Skupštine nemaju pravo na avgustovsku pauzu koja je nepisano pravilo i uobičajena praksa obzirom da su namjerno napravili pauzu više od 90 dana.

Poručio je ovo gradonačelnik, Draško Stanivuković koji je poručio kako očekuje da se i u narednom mjesecu na Skupštini raspravlja o bitnim tačkama.

-Takođe, danas se navršava 120. dan kako ni jedan akt nije potpisan od strane predsjednika Skupštine Grada, što predstavlja presedan u postojanju parlamentarnog života Banje Luke i Republike Srpske! S toga očekujem rad Skupštine i sjednicu u mjesecu avgustu na kojoj ćemo raspravljati o veoma bitnim tačkama. Bez ove sjednice nije moguć upis prvih đaka u novu školu u Adi, kao ni produžetak subvencionisanja javnog gradskog prevoza koje bi dovelo do ukidanja besplatnih i povoljnijih mjesečnih karata za prevoz naših građana – istakao je gradonačelnik Stanivuković.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare