Gradonačelnik na ručku sa vrijednim radnicima: Zahvalni smo im na naporu koji ulažu na najvećem gradilištu u Srpskoj - BIGportal.ba
Banja Luka

Gradonačelnik na ručku sa vrijednim radnicima: Zahvalni smo im na naporu koji ulažu na najvećem gradilištu u Srpskoj

Gradonačelnik Draško Stanivuković obišao je radnike koji aktivno rade na izgradnji nove sportske dvorane i rekonstrukciji Parka „Mladen Stojanović“.

-Zajednički ručak sa vrijednim radnicima najvećeg gradilišta u Republici Srpskoj. Osjećao sam potrebu da ih obiđem i da se počastimo ručkom i tortom napravljenom za najbolje radnike – poručio je gradonačelnik.

On je istakao da radnici koji ulažu maksimalne napore kako bi sve bilo spremno za veliki sportski spektakl zaslužuju najveće poštovanje, dodavši da bi nam, na rokovima i dinamici ovog gradilišta mogli pozavidjeti mnoga svjetska gradilišta.

Ponosan sam što se Banja Luka razvija u jedan savremeni evropski grad- zaključio je Stanivuković.
Podsjećamo, nakon uređenja Park „Mladen Stojanović“, u koji nije ulgano decenijama, će dobiti potpuno obnovljenu tartan trim stazu, najveće dječije igralište ali i brojne nove sadržaje, i to: šetališta, savremenu teretanu na otvorenom, sportsku dvoranu sa 5.000 sjedećih mjesta prilagođenu svim sportovima, ali i novu aveniju koja će povezivati Ulicu Olimpijskih pobjednika i Istočni tranzit.

Park će biti obogaćen dodatnim zelenilom koji će dati novi šarm našem najvećem parku, a ovaj cijeli projekat donijeće potpuno novi izgled i sadržaj našem gradu.

Danas objavljeno

U funkciji: Stari i napušteni objekat u Parku „Mladen Stojanović“ pretvoren u moderno uređen javni toalet

Zeljka

Akcija uređenja naredne sedmice u naseljima Lazarevo, Zalužani i Priječani

Zeljka

Banja Luka književni centar od 30. maja do 3. juna

Zeljka

Ostavite komentar