28. Juna 2023.

Gradonačelnik čestitao Vidovdan, krsnu slavu Vojske Republike Srpske

Gradonačelnik Draško Stanivuković uputio je čestitku svim pripadnicima Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka povodom Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske.

-Vidovdan je od davnina bio simbol borbe našeg naroda za slobodu i vijekovna ognjišta, ali i simbol istinske snage srpskog naroda. Vidovdan predstavlja sinonim za najveće stradanje, ali i pobjede svih pripadnika Vojske Republike Srpske. Upravo zbog toga, izuzetno je važno da se danas prisjetimo svih onih koji su stradali za slobodnu Republiku Srpsku i izrazimo im zahvalnost za sve što su učinili za našu slobodu – poručio je gradonačelnik.

Dodao je da bez Vojske Republike Srpske danas ne bi bilo ni Republike Srpske kakvu danas imamo.

-Na nama, ali i svim budućim generacijama ostaje obaveza da cijenimo slobodu koja je skupo plaćena, a naš zavjet je da tu slobodu čuvamo. Svim pripadnicima Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka čestitam krsnu slavu Vidovdan, uz želju da nastavite da baštinite sve one vrijednosti koje su odlikovale Vojsku Republike Srpske i njene pripadnike, a to su čojstvo, poštenje i velika ljubav prema otadžbini. Naša je obaveza da se sa ponosom sjećamo doprinosa koji su pripadnici Vojske Republike Srpske dali, a koji je nemjerljiv – zaključio je Stanivuković.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare