2. Septembra 2023.

Google najavio Pixel telefone koji će biti konkurencija iPhoneu 

Samo dan nakon što je Apple zvanično objavio datum dolaska nove iPhone serije, Google je učinio sličnu stvar za svoju Pixel liniju telefona.

Najnovije Google Pixel uređaje upoznaćemo za nešto više od mesec dana. Kompanija je počela da šalje pozivnice za sredu 4. oktobra u 19 časova, dan nakon što je Apple poslao pozivnice za iPhone 15 događaj koji će se održati 12. septembra.

Slika koja je sinoć greškom objavljena u Google Storeu potvrdila je sve što smo već znali o dizajnu i rasporedu kamere za Pixel 8 Pro, ali šta ako tu ima još nečega? Kompanija će tokom događaja to skoro sigurno razotkriti zajedno s pojedinostima u vezi s novim Pixel Watch-om.

Nadogradnju bi mogli da dobiju i Pixel Buds A-Series i Pixel Buds Pro dok Pixel Fold i Pixel Tablet još nisu dobili osveženje, s obzirom da tek kreću u isporuku kupcima, kažu iz Vergea.

U pozivnici se ne pominju drugi Google hardverski brendovi poput Nesta ili Fitbita, ali možda će biti reči i o njima.

Google je na kraju objavio reklamu za događaj na kojem Pixel i iPhone uživaju u ‘spa danu’, a najrelevantniji deo je poveznica na Google Store gde se znatiželjni mogu prijaviti za ažuriranja kada postanu dostupna.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare