8. Oktobra 2023.

Goca Tržan progovorila o intimnom životu: Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam

Pjevačica Goca Tržan poznata je po svom britkom jeziku, i takva je od samog početka svoje karijere. Goca je ostala doslJedna svojim stavovima takođe, te je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja priča o svim tabu temama i svom privatnom životu.

Ona je ovog puta zašla u dublju intimu, pa progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života i iznenadila mnoge svojom otvorenošću i surovom iskrenošću.

“Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala seks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o seksu, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje”, izjavila je Goca Tržan.

“Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta”, dodala je pjevačica, koja u petoj deceniji izgleda odlično.

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare