Goca Tržan: "Klinci kada krenu da sazrijevaju, ta muzika im je dosadna" - BIGportal.ba
Ex Yu

Goca Tržan: “Klinci kada krenu da sazrijevaju, ta muzika im je dosadna”

Pevačica se bez dlake na jeziku o popularnoj muzici današnjice

Pevačica se dotakla mlađih kolega i novih trendova u muzici.

Goca Tržan ističe da su joj mnoge stvari u muzici dosadile.

– Puno radim, nastupam, nisam željna da pevam i da snimam, više volim da se potrošim na nastupu. Smaraju me socijalne mreže i kamere, postalo mi je sve strašno dosadno, valjda to dođe s godinama. Ne vidim ništa što me toliko zabavlja, najviše me zabavlja lajv nastup, a kako će da komentariše, da li će da lajkuje, to me ne loži više –  rekla je Goca za “Premijeru .

 Muzički se ne dašava ništa što bi moglo da se zadrži duže. Pesme koje zvuče starinski ostaju duže. Kad će ljudi shvatiti da je muzika emocija i lična stvar, ne možeš samo guči, prada, bezveze. Klinci brzo preko toga pređu i postanu ozbiljni ljudi. Vidim po svojoj ćerki, čim pređu iz tinejdž perioda u adolescenciju, ta muzika ih smara – rekla je ona.

Pevačica je potom prokomentarisala ćerku Lenu, koja je krenula u srednju školu, te je otkrila da su kriterijumi u školstvu danas veoma spušteni.

– Lena ide u državnu gimnaziju, ona zna šta radi, ja nisam u fazonu da mora da bude vukovac, kriterijumi su spušteni jer ne daj Bože da se naša deca stresiraju i da se više potrude. Današnji roditelji smatraju da što su deca rođena da samim tim treba sve da dobiju. Iz gubitaka sam mnogo više naučila nego iz dobitaka. Moraš klince da naučiš da moraju da podnesu dobro i uspeh i gubitak, ako ih to ne naučiš, nisi uspeo, fejlovao si kao roditelj – istakla je Tržanova.

Danas objavljeno

Vesni Zmijanac ugrađena 3 bajpasa: “Situacija nije bila nimalo naivna”

Vanja A

Objavljena pesma: Poslušajte kako Parni valjak zvuči bez Akija

Vanja A

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu

Vanja A

Ostavite komentar