18. Aprila 2023.

Glumio je u mega popularnim filmovima, a niko ga ne zna: Pojavio se i u “Titaniku”

Reč je o jednom od glavnih holivudskih statista, glumcu Džesiju Hajmanu, koji je delio ekran s Rajanom Rejnoldsom, glumio u Teoriji velikog praska, pa čak i Titaniku.

Hajman je glumio različite pozadinske likove u filmovima u kojima glume neka od najvećih holivudskih imena poput Rajana Rejnoldsa i Tobija Megvajera. Često dobija ulogu srednjoškolca, a ovim poslom je počeo da se bavi na nagovor cimera nakon što je ostao bez posla, piše Showbuzz.

Pojavio se i u ”Teoriji velikog praska”, ”Zaustavljenom razvoju'” i ljubio se sa supermodelom Bar Refaeli u reklami za GoDaddy Super Bowl.

Neke od njegovih najvažnijih uloga su učenik sviranja muzičkih instrumenata u “Američkoj piti 2”, odnosno svirač trombona, u komediji “Van Wilder” s Rajanom Rejnoldsom pojavljuje se kao student na kauču, u Marvelovoj filmskoj adaptaciji ”Spider-Mana” s Tobijem Megvajerom u glavnoj ulozi, bio je školarac u Peter Parkerovoj školi. Našao se i u filmu Catch Me If You Can” u kojem glume Leonardo Di Kaprio i Tom Henks, kao i u Titaniku, prenosi dnevno.hr.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare