17. Februara 2023.

Glumica rodila sina u 56. godini

Brazilska glumica i balerina Klaudija Raja pre par dana rodila je sina u 56. godini, preneli su brazilski mediji.

Luka je stigao 11. februara, nešto ranije nego što se očekivalo, na veliko zadovoljstvo svojih roditelja Klaudije Raje i Jarbasa Homema de Mela. Njegovo prvo dete, a glumičino treće, rođeno je u Sao Paulu, a dečak je dug 48 cm i težak 2.960 kg.

“Zatrudneti sa 55 godina bilo je potpuno drugačije nego pre 20 godina. To nije samo fizički problem, već i psihički. Za 20 godina smo se mnogo promenili, ja sam sazrela, svet se promenio… Bilo je trenutaka, tokom trudnoće, da sam se osećala kao majka prvi put. Život je danas mnogo drugačiji, što daje mnogo resursa da se prate svi trenuci”, rekla je.

Pričala je i o tome kako je reagovala kada joj je lekar rekao da uradi test za trudnoću.

“Kada me je doktor zamolio za beta test krvi za trudnoću, rekla sam: ‘Dušo, stvarno si lud. Odakle ti ideja? Imam 55 godina’. Otišla sam u apoteku, kupila test, nisam mogla da izdržim. Rekla ‘moram da uradim test’ – test koji svi rade – kako da čekam dan i po da dođe rezultat analize krvi? Ne mogu to da podnesem. Onda sam uradila test i bio je pozitivan. Nije mi bilo jasno, ipak imam 55 godina”, pričala je glumica za strane medije.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare