8. Septembra 2023.

Glumica otkrila da je u djetinjstvu bila žrtva incesta: “Radio si to 4 godine, niko nije primijetio”

Zvezda filma ‘Nemoguća misija’, francuska glumica Emanuel Bart, odlučila je da sa javnošću podeli svoju šokantnu priču o tome da je bila žrtva incesta kao devojčica.

Danas 60-godišnja glumica iznela je šokantne tvrdnje u novom dokumentarnom filmu ‘Un silence si bruyant’ (Glasna tišina), koji će premijerno biti prikazan u Francuskoj 24. septembra, na kanalu M6.

Njena pomoćna rediteljka Anastasija Mikova rekla je medijima da napadač nije njen otac, pevač Gi Ber, ali da identitet osobe neće biti otkriven javnosti. Trenutno je poznato da je zlostavljanje počelo kada je glumica imala 10 godina i da se nastavilo do 14. godine.

U poruci na konferenciji za novinare, glumica je navela da u početku nije želela da govori o sebi, već o drugim žrtvama incesta.

“Ali njihova iskrenost i hrabrost su me naterali i da progovorim“, rekla je.

U jednom delu dokumentarca čuo se njen glas upućen njenom nasilniku.

“Pošto moj otac, moja majka i moji prijatelji nisu ništa primetili, mogli ste ovo da ponavljate, i jeste, četiri godine“.

Spasila ju je baka, otkrila je glumica.

Bart, koja se bavi glumom od 1972. godine, iza sebe ima više od 60 filmskih i televizijskih uloga, dobitnica je brojnih nagrada. U prvom filmu iz franšize ‘Nemoguća misija’ iz 1996. godine, u režiji Brajana De Palme, igrala je ulogu agenta Kler Felp.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare