7. Oktobra 2023.

Glumac se poslije razvoda od Megan Foks borio sa teškim poremećajima: “Nisam znao da čitam i pišem”

Glumac Brajan Ostin Grin priznao je da je upoznao australijsku plesačicu u vreme kada su oboje radili na boljoj verziji sebe

Glumac Brajan Ostin Grin (50), najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Beverli Hils, 90210’, nedavno je zaprosio australijsku plesačicu Šarnu Berdžis. On je u podcastu voditeljke Šeril Berk otkrio kako su se on i njegova buduća supruga upoznali dok se oporavljao od razvoda od Megan Foks (37) i borio sa neurološkim poremećajem.

“Šarna i ja smo se upoznali u vreme kada smo oboje radili na boljim verzijama sebe. Šarna je bila sama pet godina, a ja sam se oporavljao od razvoda od Megan Foks i teških neuroloških poremećaja zbog kojih je moja okolina godinama brinula za mene”, rekao je glumac, prenosi People.

On je dodao da se zbog svega toga na neko vreme povukao iz javnosti.

“Godinama sam patio od poremećaja koji su mi otežavali čitanje, pisanje i govor, patio sam od jake vrtoglavice, a kada je usledio ulcerozni kolitis, mesecima sam bio vezan za krevet”, objasnio je Brajan.

“Lekari nisu znali šta mi je, ne znam ni koliko sam pregleda imao i koliko puta su radili krv, non-stop sam bio u bolnicama. Na kraju sam se za pomoć obratio lekarima koji praktikuju holistički pristup i metode istočne medicine, a Šarna je bila neverovatna”, rekao je.

Tokom teške trudnoće, kako je priznao, čuvala je njegovo troje dece i njega, nije se bunila i prihvatila je situaciju kakva jeste.

“Veoma sam zahvalan što imam nekoga poput nje u životu”, rekao je Brajan, koji je prošle godine sa Šarnom dobio sina.

Zbog neurološkog poremećaja, kaže, nije znao ni da čita ni piše.

“Nisam mogao da pričam, nisam mogao da čitam, nisam znao da pišem, imao sam problema sa pamćenjem, pa sam upoznao sestru sa prijateljem kojeg poznaje više od 25 godina”, objasnio je Brajan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare