13. Juna 2023.

Glamur i sjaj zamijenio selom

Imanje Miloša Bikovića nalazi se u jednom selu nadomak manastira…

Miloš Biković jedan je od naših najuspešnijih glumaca čiji je talenat zapažen i van granica Srbije.

Svojim filmskim dostignućima glumac je stekao ogromnu popularnost u Rusiji, a zajedno sa velikim ulogama, došli su i unosniji honorari koji su mu omogućili lagodan život.

 

Biković je rešio da novac ulaže u nekretnine, pa je osim stana koji je kupio majci, i sebi obezbedio lepo, ali skromno imanje.

Imanje Miloša Bikovića nalazi se u selu blizu Valjeva na 40 kilometara od manastira Jovanje, u kojem je njegov rođeni brat Mihailo starešina.

O svojoj kući na selu Miloš Biković govorio je prilikom gostovanja u emisiji „Tv lica kao sav normalan svet“.

– Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće – rekao je glumac svojevremeno.

 

Imanje Miloša Bikovića na odličnoj je lokaciji

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili.

Ja sam tada rekao: “O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena”, a i ponuda je bila dobra.

 

A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – zaključio je glumac, a imanje Miloša Bikovića oduševilo je javnost.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare