George Clooney otkrio da je kao tinejdžer bolovao od Bellove paralize, evo kako je tada izgledao - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

George Clooney otkrio da je kao tinejdžer bolovao od Bellove paralize, evo kako je tada izgledao

Foto: Twitter

George Clooney nedavno je za medije otkrio da je kao tinejdžer bolovao od Bellove paralize, bolesti koja zahvaća dio lica.

Holivudski glumac George Clooney nedavno je gostovao u emisiji “Jimmy Kimmel Live”, gdje je izjavio kako se kao tinejdžer borio sa paralizom lica tzv. Bellovim sindromom.

Povodom 20. godišnjice ove popularne emisije, ovaj šezdesetjednogodišnji glumac u četvrtak je gostovao kod slavnog voditelja zajedno sa reperom Snoop Doggom te pričao o ovom poremećaju.

Nakon što je voditelj i komičar Kimmel podijelio fotografiju repera iz srednjoškolskih dana, on se takođe prisjetio fotografija glumca Clooneya, koje su takođe iz mlađih dana.

Fotografija iz tinejdžerskih dana (Foto: Scrennshot)

Na jednoj fotografiji jasno se vidi da je glumac imao paralizu lica. Ali, prije nego što je Kimmel uspio ismijati Clooneyjev izgled, on mu je objasnio zašto ima takav osmijeh.

“Čekaj, želim nešto istaći, jer ćeš se našaliti. Imam Bellovu paralizu i pola mog lica je paralizovano. Ako ideš ovako, sa druge strane, to je potpuno drugačije lice. Dakle, sada se našali. Hajde, smiješni čovječe. Hajde, da ti pokažem svoje tužno lice”, našalio se glumac pokazavši kako ima dva različita izraza lica na jednoj fotografiji.

Kako navode medicinski stručnjaci, Bellova paraliza je privremeno stanje koje uzrokuje iznenadnu slabost mišića na jednoj strani lica. Obično se poboljšava tokom nekoliko sedmica. Tačan uzrok stanja nije poznat i rijetko se javlja više od jednom u životu osobe.
Izvor: Klix

Danas objavljeno

Tricky na zatvaranju Nišvila

Vanja A

Džulija Roberts napravila drastičnu promjenu

Vanja A

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Ostavite komentar