12. Augusta 2023.

Gase se serveri za ove popularne igre

Electronic Arts je dodao još jednu seriju igara na svoj spisak čekanja za gašenje onlajn usluga

Onlajn podrška za Crysis 3, Crytekovu pucačinu iz prvog lica iz 2013. godine, završiće se 7. septembra. FIFA 18, 19, 20 i 21 na odabranim platformama svoje mrežne servere ugasiće 6. novembra i dan kasnije, NHL 19 će izgubiti onlajn igranje na PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

Međutim, tu nije kraj jer EA planira da ugasiti servere i za Dante's Inferno i Dead Space 2, to će se desiti 8. decembra. Mirror's Edge Catalyst će takođe izgubiti onlajn podršku za više igrača istog dana.

Ovo su najnoviji dodaci EA-ovom stalno rastućem spisku gašenja onlajn usluga, a još bi ih moglo biti dodato pre kraja godine.

Nije jasno da li EA planira da ukloni bilo koji od ovih naslova iz digitalnih prodavnica u pripremi za njihovo gašenje. Ranije ove godine, EA je povukao neke Battlefield igre iz onlajn prodavnica, čiji bi serveri trebalo da budu povučeni u decembru.

EA primećuje da kako se starije igre zamenjuju novijim naslovima, broj aktivnih igrača često opada do nivoa na kojem više nije moguće nastaviti rad iza kulisa, koji je potreban da bi se njihove mrežne usluge održale i radile. Samo zato što igra ide oflajn ne znači da se i dalje ne može igrati i uživati ​​izvan mreže, dodao je Electronic Arts.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare