21. Maja 2024.

Fudbaler u tajnosti oženio jednu od omiljenijih turskih glumica

Ofanzivac Lila i nekadašnji igrač CSKA i Trabzonspora i jedna od omiljenijih glumica u Turskoj su se vjenčali na privatnoj ceremoniji koja je iznenadila njihove fanove. 

Otkriće je došlo kada je Melisa ažurirala svoj Instagram i uključila Jusufovo prezime, čime je odmah privukla pažnju svojih 5 miliona pratilaca. Melisino i Jusufovo vjenčanje bilo je strogo čuvana tajna, odražavajući njihovu želju za intimnim slavljem njihove ljubavi. Vjenčanica koju je Melisa odabrala bila je zapanjujuća haljina bez naramenica dopunjena dugim bijelim rukavicama, oličenjem bezvremenske elegancije. 

Melisa je rođena 1991. i radi se holandsko-turskoj glumici, model i kraljici ljepote. Prvi put je stekla slavu nakon što je osvojila titulu Mis Turske 2011. Iako je u početku diplomirala psihologiju na Univerzitetu u Amsterdamu, Melisa je odlučila da napusti studije kako bi se fokusirala na svoju naprednu karijeru modela. Od tada je izgradila uspješnu glumačku karijeru, glumeći u popularnim TV serijama i filmovima.

Njen talenat i harizma stekli su joj značajne sljedbenike, što je čini jednom od najomiljenijih ličnosti u Turskoj. Na ovim prostorima najpoznatija je po ulozi Asli u seriji “Crna ljubav”.

Pažnju je privukao gest od milion dolara koji je Jusuf Jazıcı napravio svojoj supruzi za vjenčanje. Jusuf je kupio kuću s pogledom na more u Nici za 1,5 miliona evra. 

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare