1. Januara 2023.

Frontmen „Aerosmita“ Stiven Tajler optužen za seksualno napastvovanje maloletnice

Tužba je podneta u skladu sa kalifornijskim zakonom o zaštiti dece, pod kojim je moguće da bude ukinuto vremensko ograničenje i zastarevanje ako se radi o žrtvama zlostavljanja u detinjstvu.

Uprkos tome što Tajler nije imenovan u tužbi, žrtva Džulija Holkomb javno je govorila o svom navodnom odnosu sa muzičarem koji je tada imao 25 godina. Ona tvrdi da je njihova veza trajala tri godine.

U tužbi se citiraju delovi Tajlerovih memoara iz 1997. godine u kojima piše da je zamalo „uzeo tinejdžerku za ženu” i da su mu njeni roditelji „prepisali starateljstvo kako me ne bi uhapsili ako je odvedem preko granice. Odveo sam je na turneju sa mnom“.

Halkombova navodi da joj je pevač davao drogu i alkohol. Takođe tvrdi da je sa 17 godina ostala trudna sa njim, ali da je on ubedio da ode na abortus.

Osim toga, u tužbi se ističe i da je Tajler „ubedio u to da veruje da su u romantičnoj ljubavnoj vezi“. Tvrdi i da je muzičar u hotelu, nakon što ga je upoznala 1973. godine na koncertu „Aerosmita“, izvršio nad njom nekoliko stvari koje bi se mogle podvesti pod kriminalno seksualno ponašanje.

U svojim memoarima, Tajler je pisao o neimenovanoj tinejdžerki: „Imala je 16 godina, znala je kako da bude nevaljala i nije imala dlake na njoj.“

„Imao sam 26 godina, a ona jedva dovoljno da dobije vozačku i neverovatno seksi, ludo sam se zaljubio u nju“, navodi se u memoarima.

Pevač takođe u knjizi piše da je ona bila ono što je njegovo srce želelo i „njegov partner u zločinima strasti“.

Izvor: RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare