1. Juna 2023.

Fountaine Pajot Aura 51 – prvi 6-kabinac u klasi 50 stopa

Njezino ime evocira aureolu svjetlosti, vitalnu snagu i pozitivne energije… Ovaj novi katamaran Fountaine Pajota postao je simbol posvećenosti brodogradilišta ekološkoj tranziciji. Aura” također znači “vjetar” na starogrčkom; Nereida, Aura bila je personifikacija jutarnjeg povjetarca… 

Raspored palube Aure 51, koji je potpuno redizajniran, označava novu eru za Fountaine Pajot liniju i pruža još više prostora i udobnosti. Sjajna nova značajka za ovaj katamaran za od 51 stope je njegov potpuni otvor između salona i kokpita. Inovacija koja olakšava komunikaciju između kuhinje i velikog stola u kokpitu i koja će ponuditi još veći osjećaj slobode i prostora, karakterističan za Fountaine Pajot.

Fountaine Pajot Aura 51

Dizajnerski ured Fountaine Pajot, u suradnji s timom pomorskih arhitekata Olivier Racoupeau Design, zamislio je Auru 51 da može primiti veliku površinu solarnih panela bez kompromisa u dizajnu.

Njegov veliki flybridge, sa svojim dnevnim boravkom i prostorom za sunčanje, opremljen je solarnim pločama koje su potpuno u ravnini s palubom, a mogu proizvesti 2000 vata obnovljive energije. ovo rješenje uspješno omogućuje Auri 51 generiranje 5 puta više solarne energije od ostalih katamarana opremljenih solarnim pločama.

Fountaine Pajot Aura 51

Kako bi odgovarala najvećem broju ljudi, Aura 51 se prilagođava željama i potrebama posade i gostiju na krstarenjima, dostupna u 4 različita izgleda. Svaka kabina ima svoju vlastitu kupaonicu, uključujući verziju sa 6 kabina – ujedno je to i prvi takav katamaran na tržištu od 51 stope, kao i dupla Maestro verzija, još jedna ekskluziva ovog škvera. Verzija Full Maestro nudi ogromnu vlasničku kabinu u cijelom trupu.

“Kako bi demonstrirali ovu promjenu generacije i ambicije, brodogradilište Fountaine Pajot usredotočilo se na tri principa za optimizaciju modela Aura 51: prije svega, željeli smo maksimizirati broj kabina na plovilu ove veličine. Jedini danas nudimo 6 kabina/kupaonica za katamaran od 50 stopa. Također smo radili na svestranosti modela i čak smo otišli do tri Owner verzije (Maestro-Double Maestro-Full Maestro) uz verziju sa 6 kabina, koju Fountaine Pajot do sada nikada nije ponudio.” ističe Romain Motteau, generalni direktor.

Fountaine Pajot Aura 51

Aura 51 je nedvojbeno višetrupac za krstarenje koji je ugodan za život i obziran prema okolišu. Ovaj će vas katamaran ukrcati na održivo i udobno krstarenje, ne zatomljujući one iskonske osjećaje plovidbe!

Nautica portal

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare