22. Maja 2023.

Fotografija govori više od hiljadu riječi

Fotografija na kojoj Miroslav Ilić i Mirjana Antonović poziraju zagrljeni ne prestaje da se komentariše

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović godinama su vodili spor oko dokazivanja očinstva njenog sina. Pravda je konačno zadovoljena kada je bivša ljubavnica Miroslava Ilića uspela da dokaže da je pevač biološki otac njenog deteta.

Naime, mediji su pisali da su se Miroslav Ilić i Mirjana Antonović tokom jedne njegove turneje zaljubili, a iz te ljubavi rodio se sin Devin. Antonovićeva je često na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa Miroslavom kao dokaz da su bili u vezi, pa je tako do javnosti dospela nikada viđena fotografija njih dvoje kako poziraju zagrljeni i nasmejani.

Veza Miroslava i Mirjane nije opstala jer je on tada već bio u braku sa suprugom Gordanom, te je dugo osporavao vanbračnog sina, a verujemo da je fotografija na kojoj zaljubljeno pozira sa Mirjanom poslednje što pevač posle svega želi da vidi.

Podsetimo, Miroslav je protiv Mirjane podneo krivičnu prijavu koja je bila odbijena.

– Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim. 

Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo – rekao je Mirjanin advokat za 24sedam.rs.

Advokat Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti je želeo da otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv Mirjane Antonović.

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare