27. Jula 2023.

Ford Ranger Raptor CRX T-Rex By Carlex Design

Carlex Design se pobrinuo za drugačiji vizualni dojam novog Rangera Raptor, kako izvana, tako i u unutrašnjosti, no promjena na motoru nema.

Ako vam standardni izgled Fordovog pick-up modela Ranger Raptor nije dovoljno robustan, onda bi vam novi paket Carlex Designea mogao biti po volji. Naime, ovaj tuner je ponudio CRX T-Rex paket koji donosi još atraktivniji izgled izvana, no, barem po nama, upitan izgled u unutrašnjosti.

Sprijeda se odmah može vidjeti novi branik s dodatnom zaštitom hladnjaka, tu su i novi zaštitni elementi koji su presvučeni novim grubim i izdržljivim materijala naziva Line-X, a isti se koristi i za poklopce retrovizora, ali i za bočne stepenice.

Nezaobilazna su i dodatna svjetla montirana na krovu, opcijske karbonske površine, a svaki model dolazi i s T-Rex grafikom. Ovaj se model vozi na 18-inčnim aluminijskim naplatcima na koje su montirane off-road gume.

A sada dolazimo i do unutrašnjosti koja je narančasta i to doslovno, a tek tu i tamo se može vidjeti kontrastna crna boja. Gotovo sve površine su presvučene u kožu i Alcantaru. Standardno dolaze veliki okomiti multimedijski zaslon, kao i digitalna instrument ploča.

I za kraj ostaje cijena, koja iznosi 99.900 eura, no to je samo riječ o preradi, dok Ranger morate kupiti sami. Ova tvrtka je već odradila mnoge tuning projekte, a kupac dobiva i potvrdu o autentičnosti.

Autogaraza.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare