30. Aprila 2023.

Ford Kuga Graphite Tech verzija

Ovakva Kuga je bogata opremom i dolazi u “Grey Matter” boji. Ford je odabrao sivu boju jer je bila najpopularnija boja u Evropi 2022. godine, sa 27 odsto prodaje novih automobila.

Kuga Graphite Tech Edition takođe dolazi standardno sa LED farovima i sportskim ST-Line paketom, u kombinaciji sa sjajno crnim 19-inčnim aluminijumskim felnama i crvenim kočionim čeljustima.

Opciono je dostupan i Black Package koji dodaje aluminijumske felne od 20 inča i više crnih detalja (krov, poklopci retrovizora, otvori na braniku i zadnji spojler).

ProAuto – Ford Kuga Graphite Tech Edition [Galerija]

Automobil standardno dolazi sa svim ADAS dodacima dostupnim u ovoj generaciji, uključujući prilagodljivi tempomat, informacioni sistem mrtvog ugla, aktivnu pomoć pri parkiranju, plus head-ap displej.

Nova varijanta Kuge se može kombinovati sa čitavom linijom pogonskih agregata, uključujući benzinske, dizel, hibridne i plug-in hibridne opcije.

Ford je već počeo da prima narudžbine za Kugu Graphite Tech Edition na evropskim tržištima, a prve isporuke su zakazane za jun, prenosi

“AutoBlog”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare