Finska strancima poklanja besplatan put i obuku “kako biti srećan” - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Finska strancima poklanja besplatan put i obuku “kako biti srećan”

Finska je proglašena za najsrećniju zemlju na svijetu šesti put zaredom, a sada želi da nauči i druge ljude kako da budu srećni.

Finska će biti domaćin četvorodnevnog masterclassa o sreći u junu, a turistička organizacija najavljuje da će deset kandidata moći da učestvuje besplatno. Objavili su da Fince često pitaju zašto su tako srećni i da vjeruju da sreća ima veze sa bliskom povezanošću sa prirodom i skromnim načinom života, tako da je to vještina koja se može naučiti, piše City Magazine.

Ovaj masterclass biće podijeljen u četiri glavne cjeline: hrana i blagostanje, zdravlje i ravnoteža, dizajn i priroda i način života, a svaku od njih predočiće eksperti iz različitih polja.

Kurs će se održati od 12. do 15. juna, sa programom koji predviđa da prijavljeni dođu dan ranije i vrate se dan kasnije iz Kuru Resorta, luksuznog odmarališta u finskom jezerskom regionu.

Svaki učesnik imaće sopstvenu vilu sa panoramskim pogledom, kao i privatnu saunu i spa, a program će se fokusirati na dobar san i digitalni detoks, ali svako će biti sniman tokom boravka i taj materijal će se koristiti u budućim kampanjama organizacije Visit Finland.

Na masterclass se može prijaviti svako stariji od 18 godina, ko zna engleski jezik i ko ne predstavlja nijednu kompaniju, a nema problem da ga snimaju.

Aplikanti moraju da popune online obrazac i završe izazov na društvenim mrežama, koji glasi: “Napravite sadržaj, najbolje video, koji pokazuje ‘sve ono zbog čega vjerujete da ste zapravo u tajnosti Finac’ i koji objašnjava zašto želite da budete dio masterclassa”.

Prijave su otvorene do 2. aprila, a rezultati će biti objavljeni mjesec dana kasnije.

Danas objavljeno

Da li će Dubai spustiti Mjesec na Zemlju, novi projekat vrijedan pet milijardi dolara

Vanja A

Preminuo poznati glumac: Bio je legenda kultnih serija

Vanja A

Lana Del Rej uslikana na plaži: Ne mari za paparace, uživa sa društvom

Vanja A

Ostavite komentar