29. Maja 2024.

FIFA 2K25 potencijalno izlazi ove godine

U budućnosti, trebali bismo videti FIFA 2K igre, počevši sa FIFA 2K25 kasnije ove godine. 2K Games ima dugu istoriju sa sportskim igrama, pokrivajući glavne sportove poput košarke, golfa i WWE. Sada će 2K Games dodati fudbal na listu, prema mohplay Inc.

Situacija ovde je malo komplikovana. Iako EA više nema FIFA licencu, ima sve individualne licence za korišćenje stvarnih timova, dresova i igrača u igri, tako da EA Sports FC i dalje funkcioniše kao iste FIFA igre koje poznajemo decenijama. EA ima neke od ovih licenci ekskluzivno, tako da 2K može biti u nezgodnom položaju gde mora da se osloni na lažna imena, što bi moglo uticati na komercijalnu održivost igre. FIFA je uvek dominirala PES-om u prodaji delom zbog tačnog prikaza igrača i klubova u igri.

Mislim da je takođe vredno napomenuti da, iako EA dobija puno kritika za svoje mikrotransakcije, 2K Games je jednako loš, ako ne i gori u nekim slučajevima. NBA 2K je posebno postao sve skuplji za igranje u poslednjim godinama, sa developerima koji usporavaju napredovanje i isplate ‘VC’, i čine kupovine skupljim. To je jedan od najgrubljih primera prekomerne monetizacije u celoj industriji, praktično prisiljavajući igrače da kupe, ili se suoče sa mesecima grindanja da bi unapredili svoje kreirane igrače u modu karijere.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare