25. Augusta 2023.

Ferrari od 500.000 dolara potpuno izgorio nakon vožnje po kukuruzištu

Popularni jutjuber WhistlinDiesel stekao je slavu zahvaljujući smelim vratolomijama i “divljim” projektima, i postao sinonim za uništavanje automobila. Sada su se na njegovoj listi našla još dva, od kojih jedan vredan pola miliona dolara.

U okviru serije u kojoj jutjuber testira izdržljivost Ferrarija F8, novi spot je snimljen u gradu Vejko, u Teksasu, gde je egzotičnim i skupim automobilom vozio kroz polje kukuruza. Iako u Maranelu nisu mogli ni da sanjaju da će se F8 naći na takvom terenu, automobil je ipak pokazao dobre performanse.

Međutim, stvari su odjednom krenule naopako.

Dok je jutjuber vozio automobil, njegova ekipa smeštena u iznajmljenom vanu Chrysler Pacifica primetila je vatru u zadnjem delu automobila. Tato je brzo zaustavio Ferrari i izašao iz automobila, kao i njegov suvozač, ali i svi koji su bili u Chrysleru.

Požar je izbio u blizini izduvnog sistema i brzo se proširio na zadnji desni točak. Pokušaj gašenja Getorejdom i Red Bulom je očekivano bio neuspešan. Nekoliko sekundi kasnije i Chrysler se zapalio, a jutjuber i njegova pratnja mogli su samo da posmatraju kako vatra zahvata oba automobila.

Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta, ali su uspeli samo da spreče širenje požara po terenu, dok za automobile nije bilo spasa.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare