10. Juna 2023.

Fanovi razočarani zbog jedne stvari: Objavljen trejler za treću sezonu “The Witcher” 

Treća sezona biće podeljena na dva dela, prvi deo će biti prikazan 29. juna, a drugi deo 27. jula.

Novi trejler je prepun akcionih scena u kojima se veštac Geralt bori sa raznim čudovištima i ljudima, dok u pozadini svira obrada Radioheadove pesme Burn the Witch. U trejleru, Geralt i veštica Dženefer pokušavaju da zaštite princezu Siri, koju love politički neprijatelji, vilenjaci i mitski Divlji lov. Treća sezona inspirisana je knjigom Vreme prezira koju je napisao Andžej Sapkovski.

Ovo je poslednja sezona Henrija Kavila kao Geralta, a pridružuju mu se Anja Čalotra kao Dženefer, Freja Alan kao Siri, Džoi Bejti kao trubadur Džaskijer i Ana Šafer kao veštica Tris Merigold. Treća sezona će takođe prikazati nova lica koja će se pridružiti glumačkoj ekipi, uključujući Robija Amela, Meng'er Žanga, Hjua Skinera i Kristel Elvin.

Fanovi su razočarani što Kavil napušta seriju, a svoje mišljenje izneli su u komentarima na video zapis. “Drago mi je što ćemo ponovo videti Henrija u ovoj ulozi“, “Serija neće biti ista bez Henrija Kavila“, “Henri zaslužuje bolje, slama mi se srce što gledam ovo“, samo su neki od komentara.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare