22. Jula 2023.

Fanovi podijeljeni oko najnovijeg Marvelovog filma: Trejler pregledan 800.000 puta za četiri sata

Studio Marvel Entertainment je objavio trejler za nadolazeći film The Marvels, koji je nastavak na film Captain Marvel iz 2019. godine.

Trejler je u 4 sata pregledan više od 718.000 puta.

Zvezdanu postavu vodi Bri Larson, u ulozi Kerol Danvers, poznate kao Captain Marvel. Uz nju se pojavljuju Tejona Paris u ulozi Monice Rambo i Iman Velani kao Kamala Kan, odnosno Ms. Marvel.

Danvers, Rambo i Kan će u ovom filmu pokušati da odgonetnu zašto se njihove moći isprepliću nakon istraživanja jedne crvotočine, koju je ostavila vanzemaljska rasa Kree. U filmu će se takođe pojaviti Semjuel L. Džekson u već poznatoj ulozi magenta Nicka Furyja, a glavnog negativca Dar-Benna glumit će Zawe Ashton.

Mišljenja fanova na Twitteru su podeljena. “Verujem da će ovo biti jedan od najgorih filmova u Marvelovom filmskom svemiru i da će dokazati da su ljudi zasićeni filmovima o superherojima”, “Marvelov filmski svemir je trebao završiti Endgameom”, “Još jedan osrednji film”, neki su od negativnijih komentara.

Drugi do fanova ima pozitivnije mišljenje, “Ovo će biti odlično. Jedva čekam da vidim Iman u timu s Bri”, “Iščekujem ovo. Verujem da će biti intrigantno”, “Ovo zapravo izgleda dobro”, neki su od komentara.

Film je režirala Nia DaCosta, poznata po hororu Candyman iz 2021. godine. DaCosta je takođe radila na scenariju, uz Megan McDonnell, Elissu Karasik i Zeba Wellsa. Film će u bioskopima biti dostupan od 10. novembra ove godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare