24. Aprila 2024.

Fallout 76 dostigao novi rekord po broju igrača zahvaljujući TV seriji

Najveći broj igrača koji igraju istovremeno na Steamu za Fallout igre samo nastavlja da raste. Zahvaljujući uspehu nove TV serije Fallout na Amazonu i stalnim rasprodajama svih Fallout igara, neke Fallout igre postižu nove najveće brojeve igrača koji igraju istovremeno.

Na osnovu podataka prikupljenih od strane SteamDB, Fallout 4 je obično imao u proseku 20.000–24.000 igrača dnevno, ali ovog vikenda je imao preko 164.000 igrača koji igraju istovremeno. Fallout Shelter i originalni Fallout se takođe igraju više, sa prvom igrom koja dostiže vrhunac od 8.400 igrača, a druga od skoro 4.000 igrača. Fallout: New Vegas, omiljeni za mnoge fanove serijala, takođe se izuzetno dobro kotira, sa vrhuncem od skoro 44.000 igrača koji igraju igru istovremeno.

Fallout 2 i Fallout 3 postižu nove vrhunce na Steamu. Fallout 2 je dostigao vrhunac od preko 2.000 igrača, dok je Fallout 3 (GOTY i standardna izdanja) imao kumulativni vrhunac od preko 14.000 igrača koji igraju istovremeno. Fallout 76 ostaje najimpresivniji od svih, nadmašujući svoje brojke lansiranja na Steamu, sa vrhuncem od skoro 74.000 igrača samo na Steamu.

Nažalost, ova trenutna ponuda Fallout igara će verovatno biti sve što fanovi imaju za narednih nekoliko godina. Bethesda ne planira da napravi Fallout 5 dok ne završi rad na The Elder Scrolls 6, koji je trenutno u ranoj fazi razvoja.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare