18. Maja 2023.

Evo kada bi mogla da se pojavi GTA 6 igra

Rockstarova matična kompanija, Take-Two, objavila je svoju projekciju za budućnost zajedno sa svojim godišnjim izveštajem o zaradi.

Prema svemu sudeći, sprema se da objavi projekte za koje veruje da će “kompaniju dovesti do još većeg uspeha”. Kompanija očekuje da će joj naslovi koje će objaviti u fiskalnoj 2025. godini pomoći da dostigne osam milijardi dolara neto zarade. Iako nije konkretno imenovala te naslove, franšiza Grand Theft Auto je istorijski bila jedna od najvećih kada je u pitanju Take-Two.

GTA je franšiza koja bi kompaniji omogućila da ostvari svoje ciljeve. IGN je pitao izvršnog direktora kompanije Take-Two Štrausa Zelnika da li ćemo videti GTA 6 sledeće godine, ali je on odbio da to potvrdi ili demantuje.

Fiskalna godina 2025. za Take-Two počinje u aprilu 2024. i završava se 31. marta 2025 godine. Čak i ako Rockstar ne objavi GTA 6 tokom 2024. godine, igra bi mogla da izađe tokom prva tri meseca 2025. godine.

Zaključak: Ne moramo da čekamo toliko da igra stigne. Pošto je 90 video snimaka GTA 6 gejmpleja već procurilo krajem prošle godine, verovatno već znate šta možete očekivati. Snimci, za koje je Rockstar potvrdio da su legitimni, prikazuju dva lika koji se mogu igrati, uključujući ženskog lika po imenu Lucia, koji vrše zločine u izmišljenoj verziji Majamija.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare