1. Januara 2023.

Epic poklanja dvije video igre za kraj godine, preuzmite ih do 5. januara

Dishonored će vam sigurno doneti mnogo uzbuđenja i ulepšati vam praznike, s obzirom na to da su kritike vrlo pozitivne, iako će vam možda nedostajati dinamike.

Preuzimanjem do 5. januara uštedećete 20 dolara, a pored toga možete sačuvati i dodatnih 30, ukoliko preuzmete i Eximius: Seize the Frontline Sesason 3 – koji možete igrati u multiplejeru, ali i co-op misijama.

Ova akciona video igra iz prvog lica, ali i donekle strategijska doneće vam pravo uzbuđenje u vaš dom za predstojeće praznike, iako kritike nisu baš naklonjene ovoj igri.

Iako je igra izašla ove godine, za razliku od Dishonored – Definitive Edition koji je debitovao 2012, nisu vam potrebne jake hardverske konfiguracije. Preporučeno je da imate minimum Intel Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, Nvidia GeForce GTX 760 ili AMD Radeon HD 7950.

Za praznike će vam takođe na GOG besplatno biti dostupna Daymare: 1998, koja je prava akciona video igra iz trećeg lica.

Daymare je video igra za nostalgične, ali i one koji obožavaju horore. Na raspolaganju imate nekoliko likova, koji vas stavljaju u cipele različitih tipova ličnosti koji će vas voditi kroz njihove teorije i sumnje u događaje. Pored toga imaćete nekoliko vrsta oružja, rešavaćete zagonetke i sakupljati predmete koji vam nedostaju u rešavanju misterija.

Naša preporuka je da svakako imate minimum Intel Core i7 ili AMD Ryzen 7 CPU, 8 GB RAM-a, Nvidia Geforce GTX 1060 ili AMD Radeon RX VEGA 56. Naravno, a sve tri igre biće vam potrebno oko 80 GB memorije.

Izvor: Benchmark

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare