21. Jula 2023.

Epic Games otvorio ljetnju rasprodaju sa dve odlične besplatne igre

Besplatne igre ove nedelje su Murder by Numbers slagalica i The Elder Scrolls Online što vam ukupno štedi tridesetak evra, ako ste inače hteli da ih kupite

Centralni događaj Epic Games platforme od danas nisu besplatne igre, već letnji popusti, šansa da po sniženim cenama ugrabite nešto što ste čekali, i verovatno nešto što i niste planirali da kupite. Da bi malo začinio posetu sajtu, Epic je dodao i dve (u narednih nedelju dana) besplatne igre: Murder by Numbers i The Elder Scrolls Online.

Murder by Numbers

Ova igra kombinuje avanturu i slagalice, žanr koji se u prošlosti pokazao veoma uspešnim. Na vama je da rešavate slagalice da biste pronašli tragove koji će vas odvesti u pravom smeru zapleta koji liči na detektivsku priču iz devedesetih.

Kao pomoć, tu vam je SCOUT, robot-izviđač koji će vam se pridružiti u potrazi da otkrijete jednu ozbiljnu zaveru, kroz veliki broj živopisnih likova. Za hardver se ne brinite, jer je preporučena konfiguracija Core i5 CPU sa 8 GB RAM-a i 2 GB skladišnog prostora uz neku osrednju grafiku.

The Elder Scrolls Online

U pitanju je online igra za više igrača koja je predstavljena u aprilu 2014. godine kao deo Elder Scrolls serijala igara. Sa oko 5 miliona aktivnih igrača danas, u pitanju je jedna od najpopularnijih igara ovog tipa.

Naravno, u pitanju je RPG igra otvorenog sveta smeštena u Elder Scrolls svet koji vam dozvoljava da u avanturu krenete sami ili sa svojom ekipom. Naravno, dostupan je veliki nivo prilagođavanja izgleda vašeg lika, ali i načina na koji igrate i oružja koje koristite. Preproučena konfiguracija je Core i5 CPU druge generacije, 8 GB RAM-a i DirectX 11 grafika sa bar 2 GB video memorije. Naravno, kao i kod drugih igara ovog tipa, pobrinite se da imate jedno 100 GB slobodnog prostora na disku.

The Elder Scrolls Online i Murder by Numbers su besplatne ako ih dodate u biblioteku do 27. jula u 17h, kada su na tapetu odlična Homeworld Remastered Collection i akcioni Indie naslov Severed Steel.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare