17. Aprila 2023.

Emina Jahović otkrila zbog čega je još uvijek na sudu sa bivšim mužem

Bivši supružnici su nakon razvoda završili na sudu, a Emina je sada gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o sudskom procesu, koji i danas traje.

Istakla je da proces nimalo nije prijatan, a priznaje da je još uvijek na sudu sa bivšim, zbog njegovih postupaka koji joj se nimalo nisu dopali.

“Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila. I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje djece. I željela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili” rekla je nedavno Emina u emisiji “Una, due, tre”.

Mustafa se nedavno ponovo oženio, a Emina je ovom prilikom otkrila šta misli o njegovoj novoj izabranici.

“Ja sam samo željela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje djece svake godine ili svakih šest mjeseci ulazi neki drugi čovjek” zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, Emina i Mustafa su se vjenčali 2008. godine, a kruna njihove tadašnje ljubavi su sinovi Jaman i Javuz. Iako je njihova ljubavna priča djelovala bajkovito i mnogi su vjerovali da će trajati zauvijek, supružnici su riješili da okončaju brak, prenosi “Avaz”.

Foto: Instagram / Printscreen

Izvor: Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare