15. Februara 2023.

Emina Jahović ne može da izađe na kraj sa Mustafom

Pjevačica Emina Jahović je prije nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom pop zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. Njihov razvod nije prošao baš najbolje, te je bivši par zavrio na sudu.

Emina je tužila bivšeg muža jer nije uplaćivao alimentaciju za djecu. Da nema kraja problemima dokaz je I to da je Sandal podnio protutužbu, te je priložio dokaze da je otkako su se razveli uplatio oko 230 hiljada KM.

Emina je nedavno otkrila u kojoj je fazi spor.

– Nastavlja se i nastavit će se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne miješam – rekla je Emina.

-Skoro svi naslovi u novinama uvijek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namjerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa – iskreno je priznala Emina za “Stori”.

Emina je prošle godine govorila kako je njen bivši suprug slagao da je u finansijskim problemima kako ne bi plaćao alimentaciju.

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobijediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radit ću besplatno za njega – rekla je Emina.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare