10. Jula 2023.

Elton Džon se emotivnim koncertom zvanično oprostio od publike

Zadnji koncert održao je u Stokholmu

Okružen fanovima iz celog sveta koji su želeli da čuju i vide svog idola na njegovom oproštajnom koncertu, posle pola veka intenzivne popularnosti, Elton Džon je u subotu uveče oduševio publiku u Stokholmu i zvanično se oprostio.

Muzička zvezda je svoju oproštajnu turneju započela 2018. i završila je sada, pet godina kasnije u Stokholmu, otvorivši poslednji koncert jednom od svojih najpopularnijih pesama “Bennie and the Jets”.

Na završnom nastupu Elton je otpevao 23 pesme iz različitih perioda njegove duge karijere, uključujući “Rocket Man“, “Tini Dancer“, “I Guess That's Vhi Thei Call It the Blues“ i “Philadelphia Freedom“. Izveo je tri bisa i otpevao “Cold Heart”, “Your Song” i “Goodbye Yellow Brick Road”.

“Nastupati za vas je bio moj razlog življenja, a vi ste bili apsolutno sjajni. Večeras je bilo čarobno. Pokušavam da shvatim šta se to dogodilo, ali mislim da će proći neko vreme pre nego što mi se sve slegne sada kada konačno završavam s turnejama. Ne mogu vam objasniti kolilo ćete mi faliti i koliko me je vaša podrška učinila poniznim. To će sa mnom ostati zauvek”, rekao je 76-godišnji glazbenik., rekao je 76-godišnji muzičar.

Kada je krenula pesma “I‘m still standing”, oko 30.000 gledalaca u Tele2 areni je ustalo.

Elton Džon je inače tokom koncerta odao počast Areti Frenklin uz taktove pesme “Border Song“.”
Tokom njegove petogodišnje turneje, koja je prekinuta zbog Covid-19, njegove nastupe pratilo je 6,25 miliona ljudi.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare