6. Decembra 2023.

Elemental u Banjaluci: Ritam i rime uz “Nektar Bez filtera”

Spremite se za vrhunsku prednovogodišnju žurku, jer u Banjaluku 9. decembra stiže hip hop senzacija – Elemental!

Uz podršku “Nektara Bez filtera”, na čelu sa harizmatičnom Remi, doživite iz prvih redova jedinstvenu energiju i rime koje su oblikovale balkansku hip-hop scenu.

Organski hip hop i rep sa fankom, soulom, džezom, regom i rokom, realistični i koncizni tekstovi o društvu i pojedincu te produkcija u skladu sa svjetskim trendovima, zajedno čine da su albumi i koncertni nastupi ovog benda, u samom vrhu regionalne scene.

Iskrenost, beskropomisni stihovi i činjenica da svoju muziku ne smatraju proizvodom, već umjetničkim izrazom, učinili su Elemental glasnogovornicima mlade generacije.

Pored osam izvanrednih studijskih albuma, brojnih singlova, video-spotova i hitova, Elemental je izuzetno popularan koncertni bend koji nastupa širom regije.

Ove godine izbacili su i dva nova singla “Hajde ljubav dođi” i “Usta na usta” koji su odmah naišli na pozitivne reakcije publike. Ovaj sastav, sa svojim hitovima poput “Goli i bosi”, “Malena”, “Iz dana u dan”, donosi u Banjaluku jedinstvenu muzičku kombinaciju koja će osvojiti srca svih ljubitelja kvalitetne muzike.

Rezervišite datum, jer vas čeka eksplozija okusa “Nektara Bez filtera” i zaraznih ritmova i stihova grupe Elemental.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare