17. Maja 2023.

Džoni Dep dirnut podrškom publike: Jedva zadržao suze nakon aplauza

Prvi put otkako je okončano suđenje veka sa bivšom suprugom Amber Herd, Dep je prošetao crvenim tepihom pred oduševljenim fanovima. Nakon projekcije filma, publika ga je nagradila sedmominutnim aplauzom.

https://www.tiktok.com/@amusingangelina/video/7233846322703469870

Ljudi su ustali i počeli da mu aplaudiraju, a Dep je jedva suzdržavao suze, hvatajući se za glavu pre nego što je zagrlio francusku rediteljku filma Majven Le Besko.

https://twitter.com/RaminSetoodeh/status/1658573442596196360

Podsetimo, posle suđenja Depova karijera je bila neizvesna, pa je njegov povratnički film izazvao brojne kontroverze. Dep je u filmu otelotvorio lik francuskog kralja Luja 15. koji se zaljubio u prostitutku.

Direktor festivala Teri Fremuk branio je svoju kontroverznu odluku da festival otvori Depovim filmom navodeći slobodu izbora.

“Imam samo jedno pravilo u svom životu: slobodu misli i slobodu govora i delovanja u zakonskim okvirima. Da je Džoniju Depu zabranjeno da glumi u filmu ili je film zabranjen, mi ne bismo bili ovde i pričali o tome, ” rekao je.

“Ako postoji jedna osoba na ovom svetu koja nije ni najmanje zainteresovana za njegovo suđenje, to sam ja. Ne znam o čemu se radi. Stalo mi je do Džonija Depa kao glumca”, dodao je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare