21. Maja 2024.

Džeremi Klarkson proglašen najseksipilnijim živim Britancem

Klarkson je drugi put zaredom odneo pobedu u anketi o najseksipilnijem muškarcu u Velikoj Britaniji, a koju objavljuje sajt za upoznavanje bračnih ljudi Illicit Encounters. U svojevrsnom istraživanju je glasalo oko dve hiljade žena koje su birale sa liste od pedeset istaknutih  javnih ličnosti iz prošle godine.

Dame su u okviru glasanja, pokušale da ocenjuju poznate ličnosti na skali od 1 do 10, pri čemu je 10 najviši rezultat. Džeremi Klarkson, koji svojom ljubavlju prema pivu (u čijoj proizvodnji učestvuje zahvaljujući farmi koju poseduje) i komforom nije baš ideal muške lepote, dobio je konačnu ocenu 9 poena od 10, kako ističe Daily Mail.

Tako je iza sebe ostavio poznatog glumca Toma Holanda, poznatog na primer iz nove serije Spajdermen, koji je završio na drugom mestu. Prvi trojku je tada kompletirao član kraljevske porodice, princ Vilijam.

Šezdesetčetvorogodišnji Džeremi Klarkson je u prošlosti postao poznat uglavnom zahvaljujući automobilističkim emisijama Top Gear i The Grand Tour, ali danas se uglavnom posvećuje poljoprivredi na sopstvenoj farmi, kako naglasismo više puta. Ovo domaćinstvo čovek obrađuje i u emisiji The Clarkson’s Farm, a koja se, kao i The Grand Tour, emituje na kanalu Amazon Prime.

AutoRepublika

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare