23. Maja 2023.

Dženifer Lopez otkrila kako je slava utjecala na njenu djecu: Oni to nisu odabrali

Jennifer Lopez prvi je put progovorila o tome kako je njena slava utjecala na njenu djecu, ali i priznala da se krivi za okolnosti u kojima odrastaju.

Poznata zvijezda svjesna je da njeni blizanci Max i Emme nemaju normalno djetinjstvo zbog njenog zvjezdanog statusa, a to je priznala i u izjavama za Audacy.

-Mislim da biti dijete poznatih roditelja nije nešto što mnogi razumiju i žao mi je moje djece jer to nisu odabrali, rekla je Lopez.

Odrastati uz popularne roditelje i njihovu slavu rezultiralo je time da ih društvo ne gleda kao običnu djecu, već kao djecu poznatih zvijezda te se zbog toga prema njima odnose drugačije, vodeći računa samo o poznatom prezimenu koje nose. Upravo zbog toga popularna pjevačica osjeća krivnju jer im je uzrokovala situaciju koju oni nikad nisu poželjeli.

-Ljudi ih ne vide onakvima kakvi jesu. Mislim da im ovo mora biti jako teško. Zato bih voljela da ih mogu zaštititi, rekla je ambiciozna zvijezda koja je nedavno uselila sa suprugom Affleckom, a time i s njegovom djecom te sada žive zajedno kao velika porodica.

Roditeljske obaveze prema njenoj djeci preuzeo je i Affleck, a par tvrdi da se djeca polako počinju navikavati jedni na druge pa situacija kreće biti lakša i manje izazovna.

Azra.ba

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare