1. Marta 2024.

Dženifer Lopez napljuvala svoje roditelje: “Narcisoidna osoba, tukla nas je”

Dženifer Lopez nedavno je otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost.

Naime, u dokumentarcu “The Greatest Love Story Ever”, koji je premijerno prikazan u utorak, 54-godišnja pevačica otkrila je manje poznate detalje iz svog života.

Dokumentarac otkriva njen dramatičan put do slave odnosno situacije s kojima se morala suočiti kako bi bila uspešna, budući da je imala jako teško detinjstvo tokom života u Bronksu.

Pevačica je takođe otkrila kakav je odnos imala s roditeljima, tvrdeći da nije dobijala dovoljno ljubavi, zbog čega je odlučila da postane vredna kako bi privukla pažnju i stekla poverenje svojih roditelja Gvadalupe Rodriguez i Davida Lopeza .

“Nisam bila ni najstarija ni najmlađa, bila sam u sredini”, objasnila je navodeći da je odrasla s “narcisoidnom majkom”, dok je oca nazvala emocionalno nedostupnim koji je tokom noći radio, a tokom dana spavao.

Njeni roditelji se ne pojavljuju u dokumentarcu, ali kad se spomenu, prikazuju se njihove fotografije. Ovo otkriće o njenoj majci je iznenađujuće, s obzirom da su veoma bliske.

Dženifer je i ranije govorila o svom problematičnom odnosu s majkom i to u dokumentarcu “Halftime” iz 2022. godine.

“Moja mama je super komplikovana žena i nosi puno ‘tereta’, a htela je da budemo samostalne i da nikada ne moramo da zavisimo od muškarcaca. Radila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i žilavom. Tukla nas je”, rekla je tada.

Što se tiče odnosa s ocem, glumica je takođe rekla da imaju blizak odnos, uprkos tome što su joj se roditelji razveli, a on ponovno oženio. Tu tvrdnju je potkrepila podelivši objavu kojom je prošle godine čestitala svom tati za Dan očeva, napisavši da ga voli.

U novom dokumentarcu Dženifer govori o tome kako je prevladala te emocionalne nedostatke iz detinjstva kako bi pronašla pravu ljubav, nakon što je imala tri propala braka i godine terapije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare