Džejson Derulo neće odustati od nastupa na Superboul, nastupiće sa štakama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džejson Derulo neće odustati od nastupa na Superboul, nastupiće sa štakama

Pjevač Džejson Derulo nakon nezgode koja mu se dogodila prije nekoliko dana, ipak će nastupiti na NFL-ovoj TikTok Tailgate zabavi.

Plan pjevača Džejsona Derula da nastupi u revijalnom dijelu programa ovogodišnjeg Superboula bio je pod upitnikom zbog povrede stopala koja mu se nedavno dogodila. Iako se trenutno kreće pomoću štaka, ovaj američki pjevač neće odustati od nastupa.

Prema informacijama iz stranih medija, ovaj tridesettrogodišnji pjevač igrajući košarku povrijedio je stopalo tako što je pokidao ligamente. Navodno je skočio u zrak na odbijenu loptu, ali je nespretno doskočio na nogu suparničkog igrača.

Takođe, odlučio je odgoditi odlazak na operaciju zbog toga što se ovaj događaj ubrzo odvija. Naveo je i da je umjesto toga primio injekcije matičnih stanica, za koje je poznato da ubrzavaju vrijeme oporavka, a kaže i kako svakodnevno ide na fizikalne terapije.

Derulo bi trebao predvoditi NFL TikTok Tailgate zabavu zajedno s dvojecem The Black Keys 12. februara, a Rijana bi u međuvremenu trebala zauzeti središnje mjesto izvođenjem svog nastupa u poluvremenu Superboul na stadionu Stejt Farm u Glendaleu u Arizoni, prenosi Kliks.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Turkmenistan dobija novi grad, nazvan po predsjednikovom ocu

Vanja A

Naslovnica novog izdanja filipinskog “Voguea” oduševila svijet: Krasi je žena od 106 godina

Vanja A

Anđelina Džoli otkrila sa kojim glumcem je najviše uživala u intimnim scenama

Vanja A

Ostavite komentar