1. Februara 2023.

Džejson Derulo neće odustati od nastupa na Superboul, nastupiće sa štakama

Plan pjevača Džejsona Derula da nastupi u revijalnom dijelu programa ovogodišnjeg Superboula bio je pod upitnikom zbog povrede stopala koja mu se nedavno dogodila. Iako se trenutno kreće pomoću štaka, ovaj američki pjevač neće odustati od nastupa.

Prema informacijama iz stranih medija, ovaj tridesettrogodišnji pjevač igrajući košarku povrijedio je stopalo tako što je pokidao ligamente. Navodno je skočio u zrak na odbijenu loptu, ali je nespretno doskočio na nogu suparničkog igrača.

Takođe, odlučio je odgoditi odlazak na operaciju zbog toga što se ovaj događaj ubrzo odvija. Naveo je i da je umjesto toga primio injekcije matičnih stanica, za koje je poznato da ubrzavaju vrijeme oporavka, a kaže i kako svakodnevno ide na fizikalne terapije.

Derulo bi trebao predvoditi NFL TikTok Tailgate zabavu zajedno s dvojecem The Black Keys 12. februara, a Rijana bi u međuvremenu trebala zauzeti središnje mjesto izvođenjem svog nastupa u poluvremenu Superboul na stadionu Stejt Farm u Glendaleu u Arizoni, prenosi Kliks.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare