Džej Leno se povrijedio opet: Samo dva mjeseca nakon što mu je eksplodirao automobil u lice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džej Leno se povrijedio opet: Samo dva mjeseca nakon što mu je eksplodirao automobil u lice

Džej Leno je slomio ključnu kost, dva rebra i napukla oba kolena u nesreći na motociklu – samo dva meseca nakon što je zadobio ogromne opekotine po licu kada mu je automobil eksplodirao.

Komičar (72) vozio se starinskim motociklom u Las Vegasu 17. januara kada je sišao na parking i zakačio žicu koja je bila razvučena bez znaka upozorenja preko njega.

“Baš prošle nedelje sam oboren sa motocikla. Dakle, imam slomljenu ključnu kost. Imam dva slomljena rebra. Imam dve napuknute čašice za kolena. Ali dobro sam! Dobro sam, radim. Radim ovog vikenda”, rekao je Leno medijima.

Komičaru su stavljeni privremeni presađivači kože od ‘ljudskih leševa’ nakon što je zadobio užasne opekotine kada mu je motor eksplodirao u lice 12. novembra.

“Skrenuo sam u jednu sporednu ulicu i presekao na parking, i bez mog znanja, neki tip je imao žicu razvučenu preko parkinga, ali sa nje nije visila zastava. Dakle, znaš, nisam to video dok nije bilo prekasno. Samo me je uvezao i, bum, oborio me sa motora”, objasnio je, te dodao:

“Motor je nastavio da ide, a vi znate kako to funkcioniše.”

Danas objavljeno

Mila Kunis i Ešton Kučer odluku ne mijenjaju – djeci ne ostavljaju svoje bogatstvo

Vanja A

Najpoželjniji zavodnik u Holivudu o svojim vezama: 10 žena u 12 godina nije mnogo

Vanja A

Pokušao zaprositi djevojku pa doživio nokaut

Vanja A

Ostavite komentar