24. Maja 2023.

Džef Bridžis o borbi sa opakom bolešću: “Tumor mi je bio veličine djeteta…”

Bridžis je patio od ne-Hodgkinovog limfoma i teškog slučaja COVID-a 2021.

“Kada sam prvi put otkrio tumor dok sam vežbao, to je bio tumor veličine 12 sa 12 inča u mom telu. Kao dete u mom telu. Nije bolelo ili tako nešto“, rekao je za People prošle godine. Sada Bridžis tvrdi da se tumor smanjio “na veličinu pilule” nakon hemoterapije.

U januaru 2021. bio je blizu smrti kada se zarazio COVID-om kada vakcina još nije bila dostupna. Hemoterapija je oslabila njegov imuni sistem i virus ga je teško pogodio.

“Moja supruga Sju je bila moj apsolutni šampion. Zaista se borila da me drži dalje od respiratora. Nisam želeo da budem na njemu, a ni lekari nisu hteli nužno, ali ona je bila nepokolebljiva”, rekao je dobitnik Oskara za AARP.

Bridžis je proveo skoro pet meseci u bolnici i na kraju je lečen rekonvalescentnom plazmom, terapijom koja koristi krv ljudi koji su se oporavili od bolesti da bi pomogla drugima da se oporave. Nakon iskustva sa rakom, Bridžis se oseća zahvalnim što je živ, a gluma mu je i dalje važna.

“Osećam da vreme zahteva da budemo što kreativniji. Svi zajedno treba da radimo na tome da napravimo nešto lepo, kao što radimo na filmovima“, rekao je glumac.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare