21. Februara 2023.

Džajić ima podršku 47 od 85 delegata

Računajući i delegate iz FS Zapadne Srbije, Džajić trenutno ima podršku 47 od 85 delegata, pa je sve izvesnije da će biti novi predsednik FSS.

“Fudbalski savez Regiona istočne Srbije zvanično podnosi kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FS Srbije, u mandatnom periodu 2022-2026. godine, za Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana 14. marta 2023. godine”, stoji u saopštenju sa FS Istične Srbije.

Istočni region dostavio je potpise 12 delegata Izborne skupštine, s potpisima podrške Draganu Džajiću.

Počasnog predsednika Crvene zvezde potpisima su podržali Vladan Gašić, prvi čovek modernog Trajala i istočnog regiona, Zoran Ignjatović, predsednik FS RiS, Ivan Nikolić, prvi “disciplinac” Srbije, Dejan Branković, predsednik Organizacije trenere FS RiS, Miloš Mitrović, član Odbora za hitna pitanja, Stefan Babović, delegat Napretka, dr Vladan Miladinović Koska, predstavnik futsala, Marko Mihajlović, Novak Popović, Dragan Milentijević, Nenad Stanković i Nebojša Milićević, iz grupe sportskih radnika.

Džajić dobio je i podršku Fudbalskog saveza Vojvodine.

“Odbor za hitna pitanja FS Vojvodine na proširnoj sednici koja je održana elektronskim putem koji su uz članove Odbora za hitna pitanja FSV učestvovali i članovi Izvršnog odbora FSV i delegati u Skupštini FSS, data je jedinstvena podrška kandidaturi Dragana Džajića za predsednika FSS za mandat u periodu 2022-2026. godine”, navodi se u saopštenu.

U međuvremen, oglasio se njegov protivkandidat Nemanja Vidić.

Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije održaće se 14. marta u Staroj Pazaovi, sa početkom u 14 sati.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare