27. Marta 2023.

Dva dana prije kraja, salon automobila već posjetilo 85.000 ljudi

Iako do zatvaranja kapija beogradskog Salona automobila i Sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion” ima još puna dva radna dana, i organizatori i izlagači iznenađeni su neverovatnim dosadašnjim interesovanjem javnosti i posetilaca za sve što su ovi sajmovi ponudili.

Do nedelje poslepodne sajamske hale, ali i programe na otvorenom prostoru, obišlo je čak 85.000 posetilaca, što je broj kojem se nisu nadali ni veliki optimisti.

S obzirom na činjenicu da se radi o prelomnim trenucima u globalnoj auto-moto industriji i izrazito nepovoljnim okolnostima u kojima su uvoznici obezbeđivali sajamske eksponate, pogotovo premijere i novitete, ali i na najavljeno odsustvo finansijskih olakšica za kupce, ovakva poseta govori o velikoj zainteresovanosti publike da bude u toku sa svetskim trendovima i da im se blagovremeno priključi, saopštili su organizatori.

Salon automobila se odužio posetiocima sa 250 izlagača, koji predstavljaju 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila i više od 40 premijera.

I nikad bogatiji Sajam motocikala aktivirao je 60 izlagača koji predstavljaju više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera.

Podsećamo, obe manifestacije traju do utorka 28. marta, do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice је 450 dinara, а parkinga u krugu Sajma 150 din/h.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare